1l
2l

Merak kafana i za dušu i za gušu.

KAFANA GALIJA
KAFANA GALIJA – Miris, ukus i duša Starog i Novog Niša! U kafani Galija možete uživati u specijalitetima domaće niške kuhinje kao i u ribljim specijalitetima uz začine mediterana, ali i u drugim domaćim jelima. “ Merak kafana i za dušu i za gušu“
Svima u Srbiji je poznato da je Niš, grad meraka, ukusnih jela, ali i lepih žena.
Tu, pored bokala, čaša, sitno seckane paradajz salate, nađu malo zadovoljstva da prebrode sve. Tako nekako je i sa kafanom Galija.Neko bi rek’o šta ćeš više od života i tako je već decenijama. Ratovi, poplave, nedaće neće izmeniti naviku mnogih Nišlija da umesto kod psihijatra – tugu, bol, ali i radost i sreću, „leče“ za kafanskim stolom.
Probajte domaću nišku kuhinju i niški roštilj, a u ponudi su i specijaliteti sa mediterana (grčki specijaliteti).
Svakog dana za vas uživo muzika.

Kafana Galija jedna je od starih kafana u gradu s veoma dugom tradicijom. „Galija“ ne menja ni vreme ni mesto. Živi. U njoj su mnogi imali svoje mesto.

Dolazili su glumci, pisci, novinari, ugledni majstori i ostala elita prošlih vremena. „Galija“ se i danas trudi da bude mesto u kome se okuplja elita, sklapaju poslovna prijateljstva i saradnje i u tome uspeva.

Neko bi rek’o šta ćeš više od života i tako je već decenijama. Ratovi, poplave, nedaće neće izmeniti naviku mnogih Nišlija da umesto kod psihijatra – tugu, bol, ali i radost i sreću, „leče“ za kafanskim stolom.

Tu, pored bokala, čaša, sitno seckane paradajz salate, nađu malo zadovoljstva da prebrode sve. Tako nekako je i sa kafanom Galija.

Probajte domaću nišku kuhinju i niški roštilj, a u ponudi su i specijaliteti sa mediterana (grčki specijaliteti).

O kvalitetu hrane i usluge nećemo ni da govorimo, najbolje je da dođete i uverite se sami.

dole

Nikole Pašića 35, Niš, Srbija

Pon-Čet: 10:00 AM – 12:00 AM

Pet-Sub: 10:00 AM – 02:00 AM

Ned: 11:00AM – 7:00 PM

Broj za rezervacije:

+381 62 402 491

Made by CDS Digital 2020. All Rights Reserved.